2.4 C
Budapest

A La Crosse-i rendőrség 9 közelmúltbeli halálos kábítószer-túladagolást vizsgál

Közzétett:


A La Crosse-i rendőrség kilenc közelmúltbeli kábítószer-túladagolás miatti haláleset ügyében nyomoz, mivel aggodalmak szerint erős állatnyugtató lehet jelen helyi tiltott opioidellátás.

A La Crosse-i rendőrség, a város polgármestere, a Gundersen Health System és a Tri-State Ambulance figyelmeztette a közösséget kedden a halálos túladagolások magas számáról 2023 első három hetében.

Toxikológiai jelentések ezekről túladagolás miatti halálesetek függőben vannakés hetekig is eltarthat a befejezés – jelentette a La Crosse Tribune.

A TEXAS MEGYÉBEN DUPLA DUPLA AZ ELMÉLETI FENTANIL-TÚLADAGOLÁSI HALÁLLÁSOK SZÁMÁRA

A La Crosse-i rendőrség kilenc halálos kábítószer-túladagolás ügyében nyomoz, amelyekről úgy vélik, hogy egy erős állatnyugtatóhoz köthetők.

KATTINTSON IDE A FOX NEWS ALKALMAZÁSÁHOZ

A halálesetek azonban aggodalomra adnak okot, hogy a xilazin állatnyugtató, úgynevezett “tranq” bekerülhetett a fentanil, heroin és kokain tiltott helyi készletei közé. A nyugtató órákig tartó kábulatban hagyhatja a felhasználókat, és lelassítja a légzést, ami zavarja a a naloxon hatékonyságátaz opioid túladagolás visszafordítására használt gyógyszer.

„Azokat akarjuk, akik azok kábítószerrel küszködik tudni, hogy a közösségünkben veszélyes keverék van” – mondta Jason Melby, La Crosse rendőrfőnök-helyettese.

A naloxon hatástalansága a a közelmúltbeli túladagolások kezelésére kiemeli a sürgősségi ellátás fontosságát, például a támogató légzést, amely még akkor is életben tudja tartani a túladagolt betegeket, ha a gyógyszer nem sikerül – mondta Dr. Chris Eberlein, a Gundersen Health System sürgősségi orvoslása munkatársa.Source link

Kapcsolódó cikkek

Friss cikkek

spot_img