-1 C
Budapest

Konferencia bajnoki fogadási megjegyzések: Jalen nagyon fáj otthon

Közzétett:


A 2022-es NFL utószezon a legszélesebb körben nyitott a Conference Championship hetére. Több mint 45 szezon után először egyetlen csapatnak sincs +200-as vagy annál rövidebb esélye a bajnoki címre. Mind a négy megmaradt csapatnak hasonló a bajnoki esélye, és ez tükröződik az e heti fogadási sorokon is.

A Super Bowl-korszakban harmadszor, a Conference Championship egyik meccsén sincs legalább három ponttal előnyben részesített csapat. Korábban kétszer is megtörtént, 1997-ben és 1982-ben. Nemcsak az, hogy a konferencia mindkét kedvence megfordult az elmúlt héten. A múlt héten San Francisco és Kansas City nyerte meg a konferenciáját. Annak ellenére, hogy mindkét csapat nyert a múlt héten, most mindketten alulmaradtak ezen a héten.

A Kansas City 14 zsinórban a rájátszásban részesített előnyt ezen a héten (a Super Bowl-korszak leghosszabb sorozata), beleértve mind a 12 rajtot. Patrick Mahomes. Mahomes pályafutása során most másodszor lettek hazai esélyesek. A Kansas City szintén a közúti kedvencként zárt Cincinnatiben a szezon elején. A Super Bowl-korszakban ez a második alkalom, hogy egy csapat az alapszakasz találkozóján az országúti favorit, majd a rájátszás visszavágóján hazai esélytelen.

Míg a sorváltás legnagyobb oka Patrick Mahomes sérülése, a két csapat ellentétes irányba is indult az utóbbi időben a terjedés ellen. A Cincinnati az utolsó 26 meccsén 21-5 ATS-t mutat, ebből az elmúlt 16 meccsen 13-3 ATS. Joe Burrow Az elmúlt 19 meccsen elképesztő 18-1-es ATS-t mutat, hét pont alatti favoritként. Eközben a Kansas City 7-11 ATS-aránnyal áll ebben a szezonban, ami 1997 óta a legrosszabb ATS-arány a Conference Championship-meccsre induló csapatok között.

A vasárnapi késői meccsen Kyle Shanahan a rájátszásban elért 7-1-es ATS-mérkőzését teszi a vonalba Philadelphiában. A San Francisco zsinórban 12 meccset nyert meg, 10-2 ATS-t ért el ebben az időszakban, ebből 6-1 ATS Brock Purdy központ alatt. Azonban ez lenne az első alkalom, hogy Purdy esélytelen. A másik oldalon, Jalen fáj pályafutása során tökéletes 7-0-s ATS, mint egyszámjegyű hazai kedvenc.


 • A San Francisco 13-6 ATS-t mutat ebben a szezonban (utóbbiak: 11-8). A Philadelphia 9-9-re áll az ATS-sel ebben a szezonban (over: 10-8).

 • Kyle Shanahan 7-1-re áll az ATS-ben a rájátszásban, holtversenyben Doug Pedersonnal, aki a Super Bowl-korszak legjobb ATS-rekordja (minimum három meccs). A Super Bowl előtti rájátszásban 7-0-ra vezet az ATS-ben. A San Francisco öt egymás utáni rájátszást játszott, ami a leghosszabb aktív sorozat minden csapatnál.

 • Brock Purdy kezdőként 6-1-re áll az ATS-es pályafutása során, mindezt kedvencként. Ez az ötödik leghosszabb kedvenc sorozatot köti össze, hogy az 1970-es egyesülés óta bármely hátvéd elkezdje karrierjét (beleértve a rájátszást is).

 • A San Francisco zsinórban 12 meccset nyert meg, ezen a szakaszon 10-2 ATS-t ért el, ebből az elmúlt 10 meccséből 9-1 ATS.

 • Kyle Shanahan 19-10 ATS-sel van esélytelenebb közúti, ebből 12-3 ATS 2019 óta.

 • A San Francisco ebben a szezonban 12-2-re áll az ATS ellenfelei ellen.

 • Jalen Hurts 9-2-1-es ATS-t tart hazai kedvenceként karrierje során, ezen belül egyszámjegyű hazai kedvencként 7-0 ATS-t.

 • Öt zsinórban a Philadelphia rájátszás meccse nem érte el az összesítést.

 • A túllépések 12-4-1-re állnak az elmúlt 17 NFC Championship meccsen.

 • Unders az előző szezonban 2-0-ra zárt a konferencia-bajnoki meccseken, miután az előző öt évben 8-2-re végzett.

 • Az alsóbbrendűek 7-3 ATS-t értek el a konferencia-bajnoki meccseken az elmúlt öt szezonban.

 • A Cincinnati ebben a szezonban 13-5-ös ATS-vel áll (10-7-1). A Kansas City 7-11-re áll az ATS-ben ebben a szezonban (utóbbiak: 10-8). Kansas City 11 ATS-vesztesége a legtöbb a Super Bowl-korszak konferencia-bajnoki mérkőzésére belépő csapatok közül, és ez a legrosszabb ATS-arány 1997 óta (Green Bay). Az előző öt csapat közül, amelyek fedezési százaléka 0,400 alatti volt a konferencia bajnoki mérkőzésén, egyike sem nyerte meg a Super Bowlt, és csak az 1997-es Green Bay jutott el a meccsig.

 • Patrick Mahomes vasárnap (jelenleg) pályafutása során másodszor volt hazai esélytelen (4-szeres vereség a 6. héten a 2,5 pontos hazai esélytelen Buffalo ellen). Ezen a héten 48 hazai rajtjából 47-ben előnyben részesítették, ami a második legmagasabb százalék a Super Bowl-korszakban (beleértve a rájátszást is) legalább 25 rajtot mutató QB között. Csak Roger Staubach (67 indításból 66) részesíti előnyben a hazai rajtokat magasabb arányban (minimum 25 indítás).

 • A Kansas Cityt 14 zsinórban a rájátszásban részesítették előnyben a héten, ami a Super Bowl-korszak leghosszabb sorozata a csapatok között. Patrick Mahomes soha nem volt esélytelen a rájátszásban. Ő az első hátvéd a Super Bowl-korszakban, akit előnyben részesítettek az első 12 rájátszásban. A rájátszásban 12 meccsig tartó kedvenc sorozata holtversenyben a második leghosszabb sorozat a Super Bowl-korszakban.

 • A 2017-es Philadelphia óta egyetlen csapat sem volt hazai esélyes a Conference Championship-mérkőzéseken. A konferenciabajnokságok előző két hazai esélyese simán megnyerte a meccset (a Philadelphia 2017-ben a Minnesotát verte 3 ponttal, a Denver 2015-ben a New Englandet verte 3 ponttal).

 • A Kansas City 2,5 pontos közúti favorit volt Cincinnatiben a 13. héten, amikor a két csapat találkozott egymással az alapszakasz során. A Kansas City most hazai esélytelen a rájátszásban. A Super Bowl-korszakban ez a második alkalom, hogy egy csapat az alapszakaszban idegenbeli favorit volt ellenfelével szemben, majd hazai pályán alulmaradt a rájátszás visszavágóján. A másik alkalom a Wild Card Roundban volt ebben a szezonban, amikor a Dallas a rájátszásban a Tampa Bay-ben volt az országúti favorit, miután az 1. héten hazai esélytelen volt.

 • A Cincinnati az elmúlt 26 meccsen, beleértve a rájátszást is, 21-5 ATS-sel. Cincinnati 13-5 ATS-t mutat ebben a szezonban (a második legjobb), és 27-12 ATS-t az előző szezon eleje óta.

 • A Cincinnati az elmúlt 20 meccsen 19-1 ATS-nél tart, amikor nem hozott legalább hét pontot hét sima borítással (Joe Burrow: 18-1 ATS a span).

 • A Cincinnati öt sima országúti meccset játszott (8-2 ATS idegenben ebben a szezonban).

 • Joe Burrow 5-1 ATS-nél áll rájátszásos pályafutása során (4-0 ATS esélytelenként, 1-1 ATS favoritként).

 • Joe Burrow 3-0-ra áll Patrick Mahomes ellen, mindezt esélytelenül.

 • A Kansas City az idei szezonban 2-11-re áll az ATS-mérkőzéseken.

 • Kansas City 0-4 ATS-nél több mint hat nap pihenővel jár ebben a szezonban.Source link

Kapcsolódó cikkek

Friss cikkek

spot_img